Inhoud

- banners -

De natuurlijke kraamglossy

 

Op een natuurlijke manier met zwangerschap, bevalling en de kraamperiode omgaan is voor een snel groeiende groep (aanstaande) moeders en vaders buitengewoon aantrekkelijk. Zij kiezen er bewust voor hun kindje zo te willen verwelkomen en verzorgen.

 

Omhulling, warmte, ruimte voor rust, aandacht voor de voeding van moeder en kind, mooie & duurzame materialen en geruststellende inzichten over ritme zijn allemaal aspecten van een fijne kraamtijd en leggen een veelbelovende basis voor ouders en kind.

 

Als je een baby verwacht gaat er een wereld voor je open. Moederen wil aanstaande ouders iets speciaals bieden: een inspirerend magazine met ervaringsverhalen, interviews, terzake doende artikelen, biologische kleding- en babyartikelen, knutsels & recepten, tips&tricks en veel meer.

 

Het Amsterdamse Collectief Natuurlijke Kraamzorg, bestaande uit negen zelfstandig werkende en uiterst ervaren kraamverzorgsters, wordt overspoeld met de vraag naar natuurlijke kraamzorg. Zij komen uitgebreid aan het woord.

 

Moederen zal in een oplage van 2000 exemplaren verschijnen en onder andere te koop aangeboden worden bij De Natuurwinkels, de Odin winkels, boekwinkels, yogastudio’s, verloskundigenpraktijken, enzovoort.

 

Moederen komt ook in Het InspiratiePakket; een bewust leespakket voor leestafels van bedrijven als sauna’s, hippe grand cafe’s & andere organisaties.

 

Moederen alvast bestellen? Klik hier!

© 2017 Niets van deze website mag zonder toestemming van de uitgever gepubliceerd of gekopieerd worden.